yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa sadık açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın kapıları diğer yangın kapısı türleri arasındadır.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri konusunda uzman olan Kermen’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme boşlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en balaban üstünlükı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedili durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki duman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara intikalini engellemek yahut mümkün evetğu kadar geciktirmektir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin mevki önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Fevkda vaziyet düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir Yangın Çıkış Kapısı müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme alınan bu ovamızda;

Report this wiki page